Θήκη για Post it Ξύλινη Προσωποποιημένη, για το γραφείο της Δασκάλας
της κ. Αφροδίτης
από το γραφείο
ΕΤΟΣ

Θήκη για Post it Ξύλινη Προσωποποιημένη, για το γραφείο της Δασκάλας

Κωδικός Προϊόντος: 17320

€29.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €36.50
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Θήκη για Post it Ξύλινη Προσωποποιημένη, για το γραφείο της ΔασκάλαςΈνα Μοναδικό Προσωποποιημένο Δώρο για κάθε γραφείο Θήκη για Post it Ξύλινη Προσωποποιημένη, για το γραφείο της Δασκάλας, για σημειώσεις στο γραφείο με όνομα, ημερομηνία ξεχωριστό.
Ένα μοναδικό αναμνηστικό δώρο για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο του παιδιού σας, Θήκη για Post it Ξύλινη Προσωποποιημένη, για το γραφείο της Δασκάλας με Ονόματα με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς ή κάθε άλλη αφορμή.
Στο familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων και δώρα γιορτών προσωποποιημένα για αγόρια και κορίτσια, ανδρες και γυναίκες
Η Δασκαλα σας όπως είναι φυσικό δουλεύει πολλές ώρες στο γραφείο της κάθε μέρα έτσι το Προσωποποιημένο δώρο, Θήκη για Post it Ξύλινη Προσωποποιημένη, για το γραφείο της Δασκάλας με Ονόματα, ημερομηνία, είναι το δώρο που θα την ενθουσιάσει, θα το χρησιμοποιεί κάθε μέρα καθώς θα δουλεύει.
Το δώρο Θήκη για Post it Ξύλινη Προσωποποιημένη, για το γραφείο της Δασκάλας, μπορεί να είναι το δώρο με αφορμή τα γενέθλια ή την γιορτή της δασκάλας ή του δάσκαλου και θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και φτιάχνεται αποκλειστικά για την δική σας δασκάλα ή δασκαλο.
Είναι επίσης ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δωράκι για κάθε καθηγητή σας εργάζεται κάθε μέρα αρκετές ώρες στο γραφείο.
Στα Προσωποποιημένα δώρα με Φωτογραφία, Όνομα Mouse Pad για το γραφειο της δασκάλας ή του δασκάλου μπορείτε να αλλάξετε τα κείμενα όπως εσείς θέλετε ανεξάρτητα από την δική μας πρόταση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ξύλινη Θήκη για post it από Μαόνι
Μέγεθος 16 x 11 cm για χαρτάκια 7,5 x 7,5 cm
4χρωμη εκτύπωση με προσωποποιημένο εικαστικό

Επιπλέον Πληροφορίες

Για Ποιόν

Άντρες

Χαρακτηριστικά

Μπαμπάς

Μοναδικά Προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων για την Νονά, δώρo γενεθλίων τον Νονό με όνομα, Φωτογραφία, ευχές. ημερομηνία ή αφιέρωση που δημιουργούν αναμνήσεις για πάντα.