Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Αναστασίας
Πάσχα 20??
Με πολλή αγάπη από το νονό Γιώργο
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-lampada-se-koyti-dwro-gia-pasxa–Koritsaki-THUMB
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-lampada-se-xylino-koyti-dwro-gia-pasxa-paidia---ProtiPasxaliniLampadaAgori-THUMB1
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-lampada-se-koyti-dwro-gia-pasxa---HProtiMouPasxaliniLampadaKoritsi-THUMB2
Familyandfriends.gr-photo-prosopopoihmeno-sokolatenio-avgo-se-koyti-dwro-gia-pasxa---Avgo-Photo-Bunny-Koritsi---THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μοναδική Προσωποποιημενη Λαμπάδα και Κουτί με Όνομα, Η Πρώτη μου Πασχαλινή Λαμπάδα ξεχωριστό δώρο της Νονάς ή του Νονού, για αγόρια και κορίτσια, αυτό το Πάσχα.
Χειροποίητη Πασχαλινή Λαμπάδα με διακόσμηση από δερμάτινο κορδόνι σε ροζ χρώμα και στρογγυλό Προσωποποιημένο ξύλινο εικαστικό με ειδική εκτύπωση που έχει το όνομα του παιδιού επάνω στην λαμπάδα.
Επιλέξτε μια από τις Προσωποποιημένες χειροποίητες πασχαλινές Λαμπάδες με ή χωρίς το αντίστοιχο κουτί που θα είναι ξεχωριστή από όλες τις λαμπάδες που προσφέρατε μέχρι σήμερα.

Στην Προσωποποιημένη Λαμπάδα και Κουτί με Όνομα, Η Πρώτη Πασχαλινή Λαμπάδα η Νονά μπορεί να γράψει και τις ευχές της στο βαπτηστήρι της μαζί με το Έτος κάνοντας την πρώτη λαμπάδα πραγματικά ξεχωριστή για το βαφτιστήρι της και για τους γονείς του και κουμπάρους της.
Στο familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα Πασχαλινά δώρα, γενεθλίων και δώρα γιορτών προσωποποιημένα για αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες.

Η Λαμπάδα και Κουτί με Όνομα, Η Πρώτη Πασχαλινή Λαμπάδα, είναι ιδανικό δώρο για κάθε Κορίτσι, είναι μια πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα για το νονό και τη νονά που θέλει το δώρο του για την πασχαλινή λαμπάδα πραγματικά να ξεχωρίσει αυτό το Πάσχα!
Η Λαμπάδα και Κουτί με Όνομα, Η Πρώτη μου Πασχαλινή Λαμπάδα, για αγόρια και κορίτσια, με Προσωποποιημένη λαμπάδα χειροποίητη και χειροποίητο κουτί γιατην Λαμπάδα φτιάχνεται από την αρχή αποκλειστικά και μόνο για το αγαπημένο σας βαφτιστήρι!
Στα Προσωποποιημένα δώρα με ή χωρίς Φωτογραφία, για το φίλο ή τη φίλη, τον άνδρα ή τη γυναίκα μπορείτε να αλλάξετε τα κείμενα όπως εσείς θέλετε ανεξάρτητα από την δική μας πρόταση.

Η Χειροποιητη προσωποποιημενη Λαμπάδα μαζί με το κουτί της, έχει το όνομα του παιδιού και στα δύο και τις ευχες της νονάς μαζί με το έτος είναι ξεχωριστή από όλες τις άλλες, θα αρέσει πολύ στο παιδάκι αλλά και στη μαμά και που θα την κρατήσει σαν αναμνηστικό για πάντα γιατί θα της θυμίζει το πρώτο πάσχα του αγοριού ή κοριτσιού και θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια!

Συνδυάστε το Κουτί ή Πασχαλινή Λαμπάδα της, με ''''Ονομα Προσωποποιημένη, Καλό Πάσχα, η Νονά, με Όνομα σε Κουτί, Χρόνια Πολλά για Παιδιά με ένα προσωποποιημένο παζλ με όνομα και φωτογραφία ή με ένα πασχαλινό σοκολατένιο αυγό με το όνομα του παιδιού

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Προσωποποιημένο Πολυτελές Σκληρό Κουτί διαστάσεων 32Χ10Χ5
Χειροποίητη Πασχαλινή Λαμπάδα με διακόσμηση από δερμάτινη κορδέλα σε ροζ, σιελ ή καφέ χρώμα και κορδόνι και στρογγυλό Προσωποποιημένο ξύλινο εικαστικό με ειδική εκτύπωση με όνομα ή Φωτογραφία.
Ξύλινο διακοσμητικό με 8 cm διάμετρο με ειδική εκτύπωση
Λαμπάδες από ξυστό αρωματικό κερί ανάλογα με την διαθεσιμότητα:
α. Πλακέ 30cm X 3 cm Χ 1 cm
β. Στρογγυλή 30cm X 3 cm διάμετρος

Επιλογές Αγοράς
1. Κουτί με Λαμπάδα
2. Μόνο το Κουτί
3. Μόνο την Λαμπάδα
>

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Λαμπάδα και Κουτί με Όνομα, Η Πρώτη μου Πασχαλινή Λαμπάδα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 15471

15471

InStock

familyandfriends.gr

13,86€