Σουπλά με Μαχαιροπίρουνα και Φωτογραφία
Αλέξανδρος

Σουπλά Παιδικό με Μαχαιροπίρουνα και Φωτογραφία

Κωδικός Προϊόντος: 2357

€9.50

Σουπλά για αγόρια και κορίτσια με Μαχαιροπίρουνα και Φωτογραφία για δώρο σε γιορτές και γενέθλια.

Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Το Προσωποποιημένο Σουπλά Παιδικό με Μαχαιροπίρουνα και Φωτογραφία, είναι το μοναδικό δώρο για αγόρια 6 Ετών, που μπορεί να είναι το δώρο έκπληξη στο παιδί σας ή στο αγοράκι της φίλης σας που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο η το δημοτικό.
  Το Σουπλά Παιδικό με Μαχαιροπίρουνα και Φωτογραφία για Αγόρι, στο νηπιαγωγείο, με όνομα, είναι το διαφορετικό, πρωτότυπο δώρο που μπορεί να κάνει ο νονός και η νονά στο βαφτιστήρι τους.
  Το προσωποποιημένο Σουπλά Παιδικό με Μαχαιροπίρουνα και Φωτογραφία, μπορεί να είναι το παιδικό δώρο γενεθλίων που θα εντυπωσιάσει το αγοράκι μόλις το ανοίξει και θα απολαμβάνει κάθε μέρα το φαγητό του
  Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε και κάποιο από τα άλλα προιόντα του familyandfriends.gr όπως, ένα Παραμύθι Γενεθλίων με Όνομα και Φωτογραφία.

  Ένα Δώρο έκπληξη για κάθε Κορίτσι!

  Μοναδικό δώρο για την θέση κάθε Κοριτσιού στο Τραπέζι!
  Όταν η ώρα του φαγητού πλησιάζει το Κοριτσάκι σας θα πηγαίνει πρώτο στην θέση του με το μοναδικό Personalized Σουπλά, με τον αγαπημένο του ήρωα και το όνομα του.
  Δώρο για κορίτσια που θα αγαπήσουν από την πρώτη στιγμή, Πλαστικοποιημένα Σουπλά φτιαγμένα ειδικά για κάθε παιδί, με το όνομα ή την Φωτογραφία του.

  Πλαστικοποίηση δύο όψεων, για εύκολο καθάρισμα
  Χαρτί 130 γρ, Διάσταση 29 cm X 42 cm, κυκλικές γωνίες

  Χρόνος παράδοσης: Έως 5 εργάσιμες ημέρες