Μελίνα
Μελίνα Παπαδοπούλου
Είσαι η καλύτερη αδερφούλα Μαμά & Μπαμπάς 20-7-2014
Τις τελευταίες ημέρες η Μελίνα μόλις ξαπλώσει ακούει μια φωνή νεράιδας να της λέει: "Μελίνα, είσαι ένα πολύ καλό παιδί. Είσαι πολύ καλή σε όλα όσα κάνεις. Και σε λίγο, θα είσαι και η καλύτερη μεγάλη αδερφή σε όλη την χώρα."
Μελίνα
Σε λίγες ημέρες θα γεννηθεί ο Αδελφός σου, στην αρχή θα είναι λίγο παράξενα για σένα. Θα είναι λίγο γκρινιάρης, θα κοιμάται πολύ και δε θα μπορείτε να παίξετε, αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα δεις ότι θα είσαι αυτή που θα αγαπάει πιο πολύ από όλους.
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μελίνα
Μελίνα, κάθε μέρα που περνάει θα βλέπεις πόσα πολλά πράγματα θα κάνετε μαζί, θα ανακαλύψεις ότι θα είναι πάντα ο καλύτερος φίλος που θα έχεις στη ζωή σου. Αυτός που θα μπορείς να στηρίζεσαι σε ότι χρειαστείς.
θα είσαι η πιο αξιολάτρευτη αδερφή Μελίνα. Εσύ θα μάθεις στον αδερφό σου τις πρώτες λέξεις που θα πει. Εσύ θα του δείξεις τα πρώτα παιχνίδια που θα παίξει...
Μελίνα
θα σε περιμένει κάθε μέρα να γυρίσεις από το σχολείο για να του διαβάσεις ένα Παραμύθι και να ταξιδέψετε μαζί σε ωραίες περιπέτειες και σε κόσμους που δεν έχετε φανταστεί!
Μελίνα, εσύ θα τον βοηθήσεις να ανακαλύψει τα χρώματα και να μάθει πιο είναι το κόκκινο, το μπλε και το πορτοκαλί με τα μοναδικά μαγικά σου μολύβια!
Μελίνα
Μελίνα
Μαζί θα κάνετε τις πρώτες βόλτες στην γειτονιά μαζί με τον σκύλο και θα απολαύσετε τις εκδρομές στη φύση μαζί με τον Μπαμπά και την Μαμά.
Μελίνα
Μελίνα, μια μέρα καθώς θα παίζεται θα ξεκινήσεις να του μαθαίνεις τους αριθμούς για να μετράει από το 1 έως το 10 και να αναγνωρίζει τα γράμματα της Αλφαβήτα. Μέχρι που μια μέρα θα τον συνοδεύσεις με υπερηφάνεια στην πρώτη του ημέρα στο σχολείο.
Μελίνα, από τα πολλά κοριτσάκια που έχω γνωρίσει και έγιναν αδερφούλες, πιστεύω ότι θα είσαι η καλύτερη Αδερφή και για αυτό σου δίνω αυτό το βραβείο της "Καλύτερης Αδερφής"
Μελίνα, βάλε το βραβείο αυτό στο δωμάτιο σου και όταν το δείχνεις στις φίλες σου, να λες ότι είναι το πρώτο που κέρδισες με την βοήθεια του αδερφού σου.
Μελίνα

Το Παραμύθι για την Αδελφή μου

Κωδικός Προϊόντος: 686

Από: €18.80

Το προσωποποιημένο Παραμύθι δώρο για την Αδελφή μου, είναι το ξεχωριστό Δώρο, που θα κάνει δώρο για τα γενέθλια, στην αδελφούλα του, το αγοράκι σας που θα γεννηθεί σε λίγο. Ένα παραμύθι δώρο γενεθλίων για το κοριτσάκι σας που περιμένει τον αδελφούλη της να γεννηθεί σε λίγο. Πρωταγωνιστεί στην ιστορία με το όνομα και την φωτογραφία της παίζοντας με τον αδελφό της και μαθαίνοντας του να ζωγραφίζει και να μετράει. Είναι το καλύτερο δώρο για κορίτσι νηπιαγωγείου ή δημοτικού που θα γίνει αδελφούλα, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.

Επιλογές
Εξώφυλλο Χαρτί Velvet 300gr
Χοντρό Εξώφυλλο
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €25.80
Εξώφυλλο με Φωτογραφία
Εξώφυλλο με Σκίτσο
Συμπληρώσετε τα στοιχεία που θα είναι ο ήρωας του παραμυθιού
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MBΕΔΩ
 • ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Α.
  Βιβλιοδεσία: Καρφίτσα
  Εξώφυλλο: Χαρτί Velvet 300gr, Πλαστικοποιημένο
  Εσωτερικό: Xαρτί Velvet 130gr
  28 σελίδες έγχρωμες
  Β.
  Βιβλιοδεσία: Καλλιτεχνική – Χοντρό εξώφυλλο
  Εξώφυλλο: Πλαστικοποιημένο
  Εσωτερικό: Xαρτί Velvet 130gr
  28 σελίδες έγχρωμες

  Επιπλέον Πληροφορίες

  Υλικό

  Εξώφυλλο Χαρτί Velvet 300gr, Χοντρό Εξώφυλλο

  Δώρο Παραμύθια για Κορίτσια με Όνομα & Φωτογραφία.
  Το Κοριτσάκι σας θα εντυπωσιαστεί με το δικό του Παραμύθι που πρωταγωνιστεί σαν ήρωας της ιστορίας, με την Φωτογραφία και το Όνομα του να συμμετέχει στην ιστορία. Ένα μοναδικό προσωποποιημένο Δώρο Γενεθλίων που δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή, στο Παιδί, την Μαμά και τον Μπαμπά.
  Α. ΕΞΩΦΥΛΛΟ Χαρτί 300 γρ Velvet

  Εσωτερικό χαρτί 130 γρ Velvet
  28 σελίδες έγχρωμες

  Τιμή: 28,00€ 18,80€
  Β. ΧΟΝΤΡΟ εξώφυλλο

  Εσωτερικό χαρτί 130 γρ Velvet
  24 σελίδες έγχρωμες
  Τιμή: 48,00€ 28,80€