Φάκελος Κίτρινο Τερατάκι
Γιώργος

Ντοσιέ με Αυτιά για Παιδιά με Όνομα, Κίτρινο Τερατάκι

Κωδικός Προϊόντος: 2444

€9.90

Ντοσιέ με Αυτιά για Παιδιά με Όνομα, Κίτρινο Τερατάκι, για αγόρια που είναι μαθητές του δημοτικού Σχολείου ή του Γυμνασίου.

Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Ντοσιέ με Αυτιά για Παιδιά με Όνομα, Κίτρινο Τερατάκι, για αγόρια που είναι μαθητές του δημοτικού Σχολείου ή του Γυμνασίου.
Το Προσωποποιημένο Ντοσιέ με Αυτιά για Παιδιά με Όνομα, Κίτρινο Τερατάκι ξεχωρίζει από όλα τα άλλα που θα έχει στο γραφείο του ή στην τσάντα του την νέα σχολική χρονιά κάθε μαθητής.
Ένα Ντοσιέ με Αυτιά για Παιδιά με Όνομα, Κίτρινο Τερατάκι, με όνομα που μπορεί να είναι το δώρο που θα κάνουν οι γονείς στα παιδιά ή ο θείος με την θεία στο ανιψάκι για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς ή στην διάρκεια της.
Επίσης το Ντοσιέ με Αυτιά για Παιδιά με Όνομα, Κίτρινο Τερατάκι, μπορεί να δοθεί σαν δώρο και στα γενέθλια ή την γιορτή κάθε μαθητή του δημοτικού σχολείου και να ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και ξεχωριστό.

Προσωποποιημενα ντοσιε με αυτιά Α4 με Όνομα ή φωτογραφία για να οργανώνετε όσο καλύτερα μπορείτε όλα τα αρχεία σας. Ιδανικό για αγόρια και για κάθε γραφείο επαγγελματία. Κάντε ένα μοναδικό προσωποποιημένο δώρο, με το όνομα του, σε κάθε αγόρι δημοτικού ή γυμνασίου, Folder Ντοσιέ Εργασιών για Αγόρια με Αυτιά και Όνομα