Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Άννα
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-arkoudaki-tshirt-PINK-dwro-NEOGENNHTA---OneiraGlykaOnoma-THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα μοναδικό δώρο για κάθε νεογενητο κοριτσάκι στο οικογενειακό σας περιβάλλον, που μπορείτε να Προσωποποιημένα Όνειρα Γλυκά, σε Δώρο Αρκούδο 45 cm με Όνομα, με προσωποποιημένο t shirt για να ευχηθείτε στους γονείς και να Καλωσόρισετε τον Μπέμπη ή την Μπέμπα, που μόλις γεννήθηκε.
Είστε θεία ή γιαγιά; το δώρο για το κοριτσάκι ή αγοράκι που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα και θα στολίζει το παιδικό δωμάτιο αν όχι για πάντα, σίγουρα για πολλά χρόνια είναι ο Προσωποποιημένος Αρκούδος 45cm που θα γράψετε Προσωποποιημένα Όνειρα Γλυκά, σε Δώρο Αρκούδο 45 cm με Όνομα, Ηεμερομηνία και θα δημιουργεί πάντα μοναδικές αναμνήσεις σε εσάς στο μωράκι και όλη την οιογένεια.
Το μοναδικό δωρο που μένει Αναμνηστικό για πάντα είναι το λούτρινο με Προσωποποιημένα Όνειρα Γλυκά, σε Δώρο Αρκούδο 45 cm με Όνομα Αγοράκι ή κοριτσάκι είναι το προσωποποιημένο δώρο που φτιάχνεται χειροποίητα αποκλειστικά για κάθε μωράκι, είναι το δώρο έξω από τα συνηθισμένα που μπορεί να προσφέρει ο Παππούς και η Γιαγιά στο νεογέννητο εγγονάκι τους.
Προσωποποιημένα Όνειρα Γλυκά, σε Δώρο Αρκούδο 45 cm με Όνομα, με Ηεμερομηνία είναι ενα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων ή δωρο ονομαστικής γιορτής για κάθε παιδί στο δημοτικό ή το νηπιαγωγείο.
Ο Αρκούδος 45cm καθιστός είναι το πρωτότυπο Δώρο για Αγοράκι με το Όνομα του μωρου που θα στολίζει το παιδικό δωμάτιο για πολύ καιρό και θα κρατηθεί σαν αναμνηστικό για πάντα από κάθε οικογένεια και θα θυμίζει, για αγοράκι ή κοριτσάκι 1 έτους, 3 ετών, 2 ετών, 4 ετών, 5 ετών
Γράψτε την Ευχή σας στο Δώρο Αρκούδος 45cm για Νεογέννητο Αγοράκι με Όνομα, Ηεμερομηνία, και μπορείτε να το προσφέρετε στο μαιευτήριο ή στην επισκεψη σας στο σπίτι, θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα που θα πάρει το αγοράκι.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Διαθέσιμα χρώματα: Σιέλ, Ρόζ, Λευκό, Μπεζ-Καφέ
Αρκουδάκι Λούτρινο περίπου 45 cm καθιστό
Μικροδιαφορές σε σχέση με την εικόνα στο Αρκουδάκι οφείλονται σε διαφορετικές παρτίδες εισαγωγής
Προσωποποιημένο μακό με ειδική επεξεργασία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Προσωποποιημένα Όνειρα Γλυκά, σε Δώρο Αρκούδο 45 cm ή 25cm με Όνομα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 15171

15171

InStock

familyandfriends.gr

24,50€