Μια μέρα του Νίκου στο Σχολείο

Αυτό το παραμύθι γράφτηκε ειδικά για τον Νίκο Παπαδάκη

Καλή Σχολική Χρονιά! Νονός & Νονά 8-9-2015
Ο Νίκος ξύπνησε σήµερα νωρίς και γεµάτος ζωντάνια, πετάχτηκε από το κρεβάτι του και ετοίµασε γρήγορα – γρήγορα την τσάντα του, βάζοντας στα µαλλιά του ένα πολύ ωραίο κοκαλάκι που ήταν δώρο της Μαµάς και του Μπαµπά.
Υπέροχες µυρωδιές έρχονταν από τη κουζίνα, το πρωινό ήταν έτοιµο µε φρεσκοψηµένα κρουασάν. Ο Νίκος τρώγοντας σκεφτόταν την ηµέρα της στο σχολείο.
Ο Νίκος, έτρεξε στη γωνία για να περιµένει το σχολικό λεωφορείο, µαζί µε τα άλλα παιδιά της γειτονιάς. Ο ήχος του λεωφορείου που έφτανε, προκάλεσε επιφωνήµατα χαράς από όλα τα παιδιά.
Μετά από µια σύντοµη διαδροµή, 15 περίπου λεπτών, το λεωφορείο έφτασε στο Σχολείο, όλα τα παιδιά ήταν γεµάτα σκέψεις καθώς κατέβαιναν από το λεωφορείο, περιµένοντας να ακούσουν από την δασκάλα τι τους είχε ετοιµάσει για να κάνουν σήµερα.
Ο Νίκος και τα άλλα παιδιά κάθισαν στα θρανία τους στην πολύχρωµη, φωτεινή αίθουσα, αµέσως µπήκε και η δασκάλα, αφού τους καληµέρισε µε µεγάλη χαρά ξεκίνησε: “Σήµερα θα ξεκινήσουµε διαβάζοντας ένα βιβλίο”, είπε η δασκάλα και µετά θα συζητήσουµε την ιστορία που θα ακούσετε, και ξεκίνησε να διαβάζει: “Ο µικρός Πρίγκιπας”
Η ιστορία του µικρού πρίγκιπα και η περιπλάνηση του σε όλο το γαλαξία, µε τελευταίο σταθµό τη γη, πριν επιστρέψει πάλι στο δικό του πλανήτη, άρεσε τόσο πολύ σε όλα τα παιδιά που µόλις χτύπησε το κουδούνι δεν είχαν καταλάβει πότε πέρασε η ώρα. Επειδή µας πρόλαβε το κουδούνι, θα κουβεντιάσουµε αύριο τις εντυπώσεις σας είπε η ∆ασκάλα.
Μόλις το κουδούνι χτύπησε πάλι και τα παιδιά επέστρεψαν στις θέσεις τους η δασκάλα ξεκίνησε λέγοντας: “Τώρα θα κάνουµε µια επανάληψη στην αλφαβήτα για να είµαι σίγουρη ότι την έχετε µάθει όλοι”. “Ο Νίκος ας ξεκινήσει να µας πεις την αλφαβήτα” Μάλιστα Κυρία είπε ο Νίκος και ξεκίνησε: Α-Β-Γ-∆-Ε-Ζ-Η- “Ευχαριστώ, Γιώργο µπορείς να συνεχίσεις εσύ τώρα”, είπε η δασκάλα, Ο Γιώργος συνέχισε από το σηµείο που είχε σταµατήσει ο Νίκος Θ-Ι-Κ-Λ-Μ-Ν- Ξ-Ο-Π- Η δασκάλα σταµάτησε τον Γιώργο και είπε στην Ιωάννα να συνεχίσει Ρ-Σ-Τ-Υ-Φ-Χ-Ψ-Ω Μόλις η Ιωάννα τελείωσε, η δασκάλα τους είπε να παίξουν το παιχνίδι που κάθε παιδί θα έλεγε ένα ζώο ή πράγµα από κάθε γράµµα. Τα Παιδιά ήταν όλα ενθουσιασµένα ……
Νίκος
“Τώρα ήρθε η ώρα των αριθµών’’ είπε η δασκάλα στα παιδιά. “Θα θυµηθούµε τους αριθµούς από το 1 έως το 10, µετρώντας όλοι µαζί µέχρι το 10”
Όλη η τάξη, και πρώτος ο Νίκος που έχει χαρακτηριστικά έντονη φωνή, άρχισε να µετρά δυνατά. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Τώρα ήταν η ώρα του µεγάλου διαλείµµατος, όλα τα παιδιά βγήκαν µε γέλια και χαρά για να απολαύουν το κολατσιό που τους είχε ετοιµάσει η Μαµά από το σπίτι. Μετά το φαγητό τα παιδιά είχαν ελεύθερο χρόνο για να τρέξουν και να παίξουν στην αυλή.
Η τάξη χωρίστηκε σε οµάδες για κρυφτό, για µήλα και για ποδόσφαιρο. Ο Νίκος αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο µαζί µε άλλα κορίτσια και αγόρια και µάλιστα πέτυχε το γκολ της νίκης για την οµάδα του και όλοι φώναξαν δυνατά το ονοµά του!
Μετά το µεγάλο διάλειµµα η ∆ασκάλα είπε στα παιδιά “Τώρα ήρθε η ώρα της ζωγραφικής”. Όλα τα παιδιά έβγαλαν από την τσάντα τους τις ξυλοµπογιές και τα χαρτιά τους και ετοιµάστηκαν, η δασκάλα τους είπε να ζωγραφίσουν το αγαπηµένο του ζωάκι.
Νίκος
Ο Νίκος ζωγράφισε ένα σκυλάκι που ήταν ίδιο µε τον αγαπηµένο της σκύλο τον Όµηρο. Όταν τελείωσαν όλα τα παιδιά η δασκάλα κρέµασε όλες τις ζωγραφιές στον ένα από τους τοίχους της τάξης.
Ο χαρακτηριστικός ήχος του τελευταίου κουδουνιού της ηµέρας ακούστηκε. Ήταν ώρα να γυρίσουν στο σπίτι.
Ο Νίκος αποχαιρέτησε την φίλη της την Στεφανία που έφευγε µε το σχολικό και έδωσαν ραντεβού για αύριο.
Ο Νίκος σήµερα γύρισε µε το αυτοκίνητο της µαµάς του και σε όλη την διαδροµή, συζητούσαν µε κάθε λεπτοµέρεια όλα όσα συνέβησαν στο σχολείο.
Μια μέρα του Νίκου στο Σχολείο

Παραμύθι για Αγόρια Μια Μέρα στο Σχολείο

Κωδικός Προϊόντος: 7013

Από: €18.80

Ένα πρωτότυπο δώρο για κάθε παιδάκι που βαπτίζεται! Ένα ολόκληρο παραμύθι με πρωταγωνιστή το παιδί, με το όνομα και την φωτογραφία του!

Επιλογές
Εξώφυλλο Χαρτί Velvet 300gr
Χοντρό Εξώφυλλο
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €25.80
Εξώφυλλο με Φωτογραφία
Εξώφυλλο με Σκίτσο
Συμπληρώσετε τα στοιχεία που θα είναι ο ήρωας του παραμυθιού
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MBΕΔΩ
 • ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Παραμύθι για Αγόρια Μια Μέρα στο Σχολείο
  Προσωποποιημένο Παραμύθι για Αγόρια Μια Μέρα στο Σχολείο, Πρωτότυπο δώρο Παραμύθι για Αγόρια με όνομα και φωτογραφία του παιδιού σε όλη την ιστορία.
  Διαφορετικό δώρο για παιδιά στο νηπιαγωγείο ή της Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού, είτε στις γιορτές είτε με αφορμή τα παιδικά Γενέθλια, την Γιορτή και το Παιδικό Πάρτι, που μπορεί να κάνει ο νονός στο βαφτιστήρι του, η θεία στο ανιψάκι, η γιαγιά και ο παππούς στο εγγονάκι.
  Προσωποποιημένο Παραμύθι για Αγόρια Μια Μέρα στο Σχολείο, είναι ένα μοναδικό δώρο για φίλους στο σχολείο.
  Όλα τα Παιδιά λατρεύουν τα Παραμύθια, σκεφτείτε πόσο θα εντυπωσιαστούν και θα λατρέψουν ένα Παραμύθι που Ήρωας είναι το ίδιο το Παιδί. Επιλέξτε από το familyandfriends.gr, ένα Personalized Παραμύθι με την Φωτογραφία και το Όνομα του Παιδιού, για να του δώσετε το δώρο που θα μείνει αξέχαστο για μια ζωή, δημιουργώντας μαναδικές ανάμνήσεις
  Α.
  Βιβλιοδεσία: Καρφίτσα
  Εξώφυλλο: Χαρτί Velvet 300gr, Πλαστικοποιημένο
  Εσωτερικό: Xαρτί Velvet 130gr
  28 σελίδες έγχρωμες
  Β.
  Βιβλιοδεσία: Καλλιτεχνική – Χοντρό εξώφυλλο
  Εξώφυλλο: Πλαστικοποιημένο
  Εσωτερικό: Xαρτί Velvet 130gr
  28 σελίδες έγχρωμες

  Επιπλέον Πληροφορίες

  Υλικό

  Εξώφυλλο Χαρτί Velvet 300gr, Χοντρό Εξώφυλλο

  Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα για Αγόρι, για Παιδικά Γενεθλια αγοριού, για την γιορτή, σχολικά είδη, παιχνίδια για αγόρια και για παιδικό πάρτυ γενεθλίων, που μένουν για πάντα στο παιδικό δωμάτιο.