Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Παπαδόπουλο
Στο μικρό μας αντράκι με πολύ αγάπη Μαμά & Μπαμπάς 20-7-2014
Τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξανδρος μόλις ξαπλώσει στο κρεβάτι του και τον πάρει ο ύπνος, ακούει ένα τζίνι που βγαίνει από ένα μαγικό λυχνάρι να του λέει: "Ο Αλέξανδρος, είναι το καλύτερο παιδί. Είναι πολύ καλός σε ότι κάνει. Και σε λίγο, θα είναι και ο καλύτερος μεγάλος αδερφός σε όλη την χώρα."
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Σε λίγες ημέρες θα γεννηθεί ο Αδελφός σου, στην αρχή θα είναι λίγο παράξενα για σένα. Θα είναι λίγο γκρινιάρης, θα κοιμάται πολύ και δε θα μπορείτε να παίξετε, αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα δεις ότι θα είσαι αυτή που θα αγαπάει πιο πολύ από όλους.
Αλέξανδρος
Κάθε μέρα που θα περνάει θα βλέπεις πόσα πολλά πράγματα θα κάνετε μαζί και γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι είναι η καλύτερη φίλη που θα έχεις από εδώ και πέρα και για όλη σου την ζωή. Αυτή που θα μπορείς να στηρίζεσαι σε ότι χρειαστείς.
Ο Αλέξανδρος θα είναι ο πιο αξιολάτρευτος αδερφός, θα μάθει στην αδερφή του τις πρώτες λέξεις που θα πει, θα τις δείξει τα πρώτα παιχνίδια που θα παίξει...
Αλέξανδρος
Η αδερφή σου θα σε περιμένει κάθε μέρα να γυρίσεις από το σχολείο για να της διαβάσεις ένα παραμύθι και να ταξιδέψετε μαζί σε ωραίες περιπέτειες και σε κόσμους που δεν έχετε φανταστεί!
Ο Αλέξανδρος, θα βοηθήσει την αδερφή του να ανακαλύψει τα χρώματα και να μάθει πιο είναι το κόκκινο, το μπλε και το πορτοκαλί, με τα μοναδικά μαγικά σου μολύβια!
Αλέξανδρος
Μόλις η αδερφή του μάθει να περπατάει, ο Αλέξανδρος θα την βγάλει βόλτα στην γειτονιά μαζί με τον σκύλο και μαζί θα παίζουν στο αυτοκίνητο στις εκδρομές που θα πηγαίνουν μαζί με τον Μπαμπά και την Μαμά.
Αλέξανδρος
Μια μέρα όπως θα παίζουν τα αδελφάκια, ο Αλέξανδρος, θα ξεκινήσει να της μαθαίνει στην αδελρφούλα του τους αριθμούς και πως να μετράει από το 1 έως το 10. Ένα απόγευμα την ώρα του παιχνιδιού θα τις δείξει τα γράμματα της Αλφαβήτα, μέχρι που μια μέρα θα την συνοδεύσει με υπερηφάνεια στην πρώτη της ημέρα στο σχολείο
Από τα πολλά αγοράκια που έχω γνωρίσει και απέκτησαν αδελφούλα, πιστεύω ότι θα είσαι ο καλύτερος αδελφός και για αυτό σου δίνω το βραβείο "Ο Καλύτερης Αδελφός της Χώρας"
Ο Αλέξανδρος, θα βάλει το βραβείο αυτό στο δωμάτιο και όταν το δείχνει στους φίλους του, θα λέει ότι είναι το πρώτο που κέρδισε με την βοήθεια της αδερφής του.
Αλέξανδρος

Ο Καλύτερος Αδελφός στο Κόσμο

Κωδικός Προϊόντος: 1468

Από: €18.80

Ένα ξεχωριστό Προσωποποιημένο παραμύθι Δώρο για Αγόρια, 5 έως 8 ετών, που θα αποκτήσει αδελφούλα σε λίγο. Ένα παιδικό παραμύθι για το αγόρι σας που θα αποκτήσει αδελφούλα. Κάντε στο αγοράκι σας για δώρο γιορτής ή γενεθλίων ένα ξεχωριστό βιβλίο, το προσωποποιημένο παραμύθι ” ο Καλύτερος Αδελφός στον Κόσμο “. Στο προσωποποιημένο παραμύθι δώρο για τα παιδικά γενέθλια αγοριού, στο νηπιαγωγείο ή το δημοτικό, ο γιος σας πρωταγωνιστεί με το όνομα και την φωτογραφία του παίζοντας και μαθαίνοντας στην αδελφούλα του όλα όσα χρειάζεται. Ένα παιδικό βιβλίο ιδανικό δώρο για παιδιά από τον παππού, την γιαγιά ή την μαμά και τον μπαμπά.

Επιλογές
Εξώφυλλο Χαρτί Velvet 300gr
Χοντρό Εξώφυλλο
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €25.80
Εξώφυλλο με Φωτογραφία
Εξώφυλλο με Σκίτσο
Συμπληρώσετε τα στοιχεία που θα είναι ο ήρωας του παραμυθιού
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MBΕΔΩ
 • ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Α.
  Βιβλιοδεσία: Καρφίτσα
  Εξώφυλλο: Χαρτί Velvet 300gr, Πλαστικοποιημένο
  Εσωτερικό: Xαρτί Velvet 130gr
  28 σελίδες έγχρωμες
  Β.
  Βιβλιοδεσία: Καλλιτεχνική – Χοντρό εξώφυλλο
  Εξώφυλλο: Πλαστικοποιημένο
  Εσωτερικό: Xαρτί Velvet 130gr
  28 σελίδες έγχρωμες

  Επιπλέον Πληροφορίες

  Υλικό

  Εξώφυλλο Χαρτί Velvet 300gr, Χοντρό Εξώφυλλο

  Το καλύτερο Δώρο Γενεθλίων & Γιορτής!
  Ένα μοναδικό Προσωποποιημένο Παραμύθι για Αγόρι Δώρο Γενεθλίων για Αγόρια, με ήρωα και πρωταγωνιστή το Παιδί σας, με την Φωτογραφία & το Όνομα του σε όλες της σελίδες της ιστορίας. Το Προσωποποιημένο παιδικό παραμύθι γενεθλίων ή γιορτής είναι το διαφορετικό δώρο για παιδιά έως 10 ετών, γιατί είναι φτιαγμένο ειδικά για το κάθε παιδί που θέλετε. Είναι το παιδικό παραμύθι που θα στολίζει την βιβλιοθήκη του παιδιού σας για πάντα. Προσωποποιημένα Βιβλία δώρα για Αγόρια στη Γιορτή τους, τα γενέθλια τους ή το Καλοκαίρι από τον Παππού, την Γιαγιά ή την Νονά.
  Α. ΕΞΩΦΥΛΛΟ Χαρτί 300 γρ Velvet

  Εσωτερικό χαρτί 130 γρ Velvet
  24 σελίδες έγχρωμες

  Τιμή: 28,00€ 16,80€
  Β. ΧΟΝΤΡΟ εξώφυλλο

  Εσωτερικό χαρτί 130 γρ Velvet
  28 σελίδες έγχρωμες
  Τιμή: 48,00€ 28,80€
  Χρόνος παράδοσης: Έως 5 εργάσιμες ημέρες