Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Φορμάκι: 8/11/2015 Βαζάκι: Να σας Ζήσει
Κείμενο Κάρτας, Προσωπικό Μήνυμα, Ευχές
FamilyAndFriends.gr-NEW-BoyBabysFirstDay-FormakiBazo-Thumb
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------21
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------22
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαλέξτε ένα πρωτότυπο δώρο, My First Day, Σετ Δώρο για Νεογέννητο Αγόρι, Φορμάκι με Βαζάκι με Καραμέλες, για το νέο μέλος της οικογένειας που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα, και που θα θυμίζει στους γονείς του αυτή την ξεχωριστή ημέρα για πάντα!
My First Day, Σετ Δώρο για Νεογέννητο Αγόρι, Φορμάκι με Βαζάκι με Καραμέλες, που αποτελείται από ένα φορμάκι και ένα βαζάκι καραμέλες ειδικά φτιαγμένα για την γέννηση του παιδιού, με το μήνυμα " My First Day " και την ημερομηνία γέννησης του.
My First Day, Δώρο για Νεογέννητο Αγόρι, Φορμάκι με Βαζάκι με Καραμέλες, Ενα ξεχωριστό Δώρο για Νεογέννητα αγορακια, αν γεννήθηκε αγορακι στην οικογένεια ή το φιλικό σας περιβάλλον και σκέφτεστε το δώρο που θα κάνετε.
Το Δώρο My First Day, Σετ Δώρο για Νεογέννητο Αγόρι, Φορμάκι με Βαζάκι με Καραμέλες, Σετ 2 τεμ, με την ημερομηνία γέννησης σε όλο το Σετ
My First Day, Σετ Δώρο για Νεογέννητο Αγόρι, Φορμάκι με Βαζάκι με Καραμέλες, μπορείτε να προσθέσετε και 1 αναμνηστική Κάρτα- με τοπροσωπικό σας μήνυμα.
Σετ Δώρο για Νεογέννητο Αγόρι, Φορμάκι με Βαζάκι με Καραμέλες, μιας και όλοι καταλαβαίνουν ποιο θα έιναι το αφεντικό στο σπίτι από εδώ και πέρα.
Ένα προσωποποιημένο δώρο από την γιαγια, νονα, θεια, που θα στολίζει για πάντα το παιδικό δωμάτιο My First Day, Σετ Δώρο για Νεογέννητο Αγόρι, Φορμάκι με Βαζάκι με Καραμέλες και θα φέρνει μοναδικές αναμνήσεις σε γονείς και μωράκι.

Βαζάκι με Καραμέλες:
Γυάλινο Βαζάκι 10,5cm ύψος, 7,5cm Διάμετρος, περίπου 150γρ. καραμέλες ζελεδάκια
Ετικέτα 4χρωμη εκτύπωση
Φορμάκι:
100% Ringspun βαμβάκι πενιέ. Ποιότητα 220 RIB 1X1.
Τελειώματα με φάσα. Κοντά μανίκια. Κλείσιμο με τρουκ στον καβάλο
Εκτύπωση με βινύλιο 50 micron
Aναμνηστική Κάρτα
με το προσωπικό σας Μήνυμα, Ευχές

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

My First Day, Σετ Δώρο για Νεογέννητο Αγόρι, Φορμάκι με Βαζάκι με Καραμέλες

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 7127

7127

InStock

familyandfriends.gr

27,00€