Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες με φωτογραφία Προσωποποιημένη
Μπαμπά Χρόνια Πολλά
Σε αγαπώ Γιωργάκης ΕΤΟΣ

Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες με φωτογραφία Προσωποποιημένη

Κωδικός Προϊόντος: 17601

€16.80

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €23.80
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες με φωτογραφία ΠροσωποποιημένηΠρωτότυπη Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες με φωτογραφία Προσωποποιημένη, Μπαμπά σε αγαπώ, με ονόματα και ημερομηνία, ένα Μοναδικό Προσωποποιημένο Δώρο για την γιορτή του πατέρα, για να πείτε χρόνια πολλά στον αγαπημένο σας μπαμπα που γιορτάζει.
  Η Πρωτότυπη Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες σε υγρό έχει την ίδια λογική με την κλασική χιονόμπαλα που ξέρετε αλλά αντί για χιόνι αιωρούνται καρδούλες μέσα στο υγρό όταν την κουνάτε.
  Το δώρο Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες με φωτογραφία Προσωποποιημένη είναι το διαφορετικό δωρο με κάθε αφορμή στον μπαμπα, και τον παππου, που θα εντυπωσιάσει και θα δείξετε ότι την θυμηθήκατε και πόσο πολύ την αγαπάτε!
  Κάντε και εσείς ένα μοναδικό προσωποποιημένο Δώρο, Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες με φωτογραφία στην μαμά ή τον Μπαμπα με αφορμή τα γενέθλια του ή δωρο ονομαστικής γορτής για τον μπαμπα, μαμα.
  Η Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες και φωτογραφία, είναι ένα μοναδικό δώρο για να ευχηθείται χρόνια πολλά και στον ΘΕΙΟ ή δωρο γενεθλιων για την νονά με αφορμή τα γενέθλια ή την ονομαστικη γιορτή τους απλά αλλάζοντας τα κείμενα που σας προτείνουμε με όποια κειμενα θέλετε να γράψετε εσείς.
  Η Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες με φωτογραφία Προσωποποιημένη, μπαμπα σε αγαπω πολύ, φτιάχνεται κάθε φορά αποκλειστικά μόνο για τον δικο σας, μπαμπα και μένει για πάντα αναμνηστικό γιατί έχει τα ονοματα και την ημερομηνία που προσφέρατε το δώρο.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Πρωτότυπη Κορνίζα με αιωρούμενες καρδούλες σε υγρό σαν την κλασική χιονόμπαλα που ξέρετε αλλά αντί για χιόνι αιωρούνται καρδούλες μέσα στο υγρό
  Διαστάσεις 10cm Χ 15cm Χ 2cm
  Στέκεται με την μικρή ή την μεγάλη διάσταση
  4χρωμη εκτύπωση για το εικαστικό

  Μοναδικές Προσωποποιημένες Κορνίζες Blocks με Νερό με Ονόματα, Ημερομηνία και όποιο άλλο προσωπικό μήνυμα θέλετε που μένουν για πάντα αξέχαστες