Στο www.familyandfriends.gr μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε:

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας – Μέθοδος αντικαταβολής.

Εξοφλείστε την παραγγελία σας μετρητοίς κατά  την παράδοση της, στο χώρο σας, το κόστος αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,70€.

Δεν ισχύει για αποστολές μέσω μεταφορικής όπου προηγείται  κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα.

Παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω courier και υπερβαίνουν τα 100 € εξοφλούνται μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης.

Για παραγγελίες που παραδίδονται με δικά μας μέσα εντός Αττικής ,το ποσό της αντικαταβολής δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 500 € (για λόγους ασφάλειας των μεταφορέων )Αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 500€ το υπόλοιπο ποσό εξοφλείται μεσω κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής κάρτας .

  • Πληρωμή με παραλαβή  από εσάς.

Εξοφλήστε μετρητοίς ή και με πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή
Διεύθυνση: Γαρυφάλλων 39 & Κλεισθένους, Γέρακας 153 44 Τηλέφωνο:210 6000188

  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού μέσω κατάθεσης σε ταμείο ή ΑΤΜ ή με μεταφορά από λογαριασμό σας. Ειδικά για αγορές άνω των 1500 € βάσει του νόμου είναι υποχρεωτική η εξόφληση όλου του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας.

Οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών μας είναι
Για εμβάσματα με web banking από άλλες τράπεζες επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα του εμβάσματος για προχωρήσει η παραγγελία σας.

Δικαιούχος: Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε
Αριθμός Λογαριασμού: 339002002000603
Τράπεζα: ALPHA BANK
IBAN: GR9701403390339002002000603

Δικαιούχος: Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε
Αριθμός Λογαριασμού: 6852136410316
Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR3901718520006852136410316

 

Δικαιούχος Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ.Μετά την κατάθεση απαραίτητα στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2106000340 ή ηλεκτρονικά στο info@familyandfriends.gr  ώστε να προωθήσουμε την παραγγελία σας προς αποστολή .

 

  • Πληρωμή με κάρτα : πιστωτική , χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.familyandfriends.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa , Mastercard και American Express.
cards
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας απο το ηλεκρονικό κατάστημα και εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών  της ALPHA BANK όπου ενημερώνεστε για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από την ALPHA BANK,το οποίο ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Επιστρέφετε αυτόματα στο διαδυκτιακό τόπο της επιχείρησης όπου ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.Ο τρόπος αυτός παρέχει τόσο ασφάλεια όσο και ταχύτητα στην συναλλαγή σας ενώ η επιχείρηση δε λαμβάνει καθόλου γνώση των στοιχείων της κάρτας σας ούτε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή από το κατάστημα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Στο κατάστημα γίνονται δεκτές κάρτες VISA, MASTER, DINERS. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.